Aanmelden
|
Inloggen
X
Zoeken

Over SuccesMetGeld.nl

Steeds meer mensen durven te dromen over een financieel vrij toekomst. En nee daar bedoel ik niet de populaire filmpjes waarbij je de hele dag op het strand niks hoeft te doen. Want denk jij nou echt dat dit bestaat? De hele dag niets doen en een beetje op het strand liggen? Met SuccesMetGeld.nl vertel ik je vanuit mijn eigen ervaring hoe ik naar een financieel vrije toekomst werk. Ik neem je mee in de reis van mijn avontuur en wat hier allemaal bij komt kijken. Want nee ik ken ook nog geen financiële vrijheid!

Steeds meer mensen zien de voordelen van een bewuster leven waar zij later de vruchten van kunnen plukken. Dit kan door te besparen op je kosten, een inkomen op te bouwen naast je werk of wellicht helemaal voor jezelf te starten. Vandaag is het tijd om de touwtjes in handen te nemen en te kiezen voor je eigen toekomst

Yesterday you said tomorrow!

Nee je hoeft niet direct je baan op te zeggen. Ik vraag geen grote aanpassingen, maar alleen om stil te staan bij de onbewuste keuzes die je allemaal maakt. Als je nagaat dat iedere euro die je uitgeeft een hoop tijd en energie heeft gekost, is het toch vreemd dat we er zo makkelijk mee omgaan? Daarom is het tijd om stil te staan bij die euro en wat je hier precies mee wilt doen. Heb je bijvoorbeeld al stilgestaan bij het idee dat die euro ook meer waarde kan creëren?

A Good beginning makes a Good ending

Belangrijk hierbij te vermelden is dat dit geen platform is om snel geld te verdienen. Sterker nog ik beloof je geen euro! Iedere euro die ik heb verdiend kosten uren hard werken en heel veel kennis vergaren. Op een stabiele manier een vermogen opbouwen kost tijd en via dit platform help ik je met kennis om dit te behalen. Hoe je dit invult is geheel aan jezelf.

Zo kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld extra op je hypotheek af te lossen, waardoor je maandelijks minder gaat betalen. Maar je kan er ook voor kiezen om online wat geld te verdienen waardoor je bijvoorbeeld minder hoeft te werken.

Het belangrijkste is om vandaag nog te starten! Rome is ook niet in één dag gebouwd en financiële vrijheid behaal je ook niet in één dag. Het kost discipline, tijd en kennis. Maar het resultaat is het ZOOOOOO waard!