Succesmetgeld.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Sluiten
X
Zoeken

Ook nooit genoeg geld?

Je bent steeds meer gaan verdienen, maar ook steeds meer uit gaan geven. De kans is groot dat dit ook voor jou de werkelijkheid is. Jij koopt je letterlijk arm en weet hierdoor nooit een vermogen op te bouwen. Dit deed ik ook tot bij mij in 2017 het roer om ging!

Wouter Oprichter

Waarom Succesmetgeld.nl gestart?

Van kleins af aan leren we ons te richten op een goede baan, hard (en veel) te werken en hierdoor (veel) geld te verdienen. Dit geld zorgt er uiteindelijk voor dat jij alles kan doen waar je gelukkig van wordt. Een duur huis, winkelen, lekker uiteten en luxe vakantie's zijn doodnormaal.

Uiteindelijk is dit patroon van hard werken, veel geld verdienen en het allemaal uitgeven een continue patroon. Wanneer je steeds meer gaat verdienen, ga je ook steeds meer uitgeven. Dit continue patroon is iets wat ons langzaam is aangeleerd. Iedereen heeft er baat bij dat jij steeds groter, duurder en wilder gaat leven.

Pas toen ik ging beseffen dat die zoveels nieuwe spijkerbroek mij niet gelukkig maakte, ging ik er anders naar kijken. Mijn kast lag nog vol met spijkbroeken dus waarom kocht ik er nog één? Vanaf dat moment ging ik herkennen dat geld uitgeven het grootste obstakel is om echt gelukkig te worden.

Om deze reden ben ik Succesmetgeld.nl begonnen.

Op deze website laat ik je aan de hand van handige informatie, tips en verhalen zien hoe jij zelf grip krijgt op je financiën. Door bewust juiste financiële keuzes te maken, kan je veel meer met je geld dan je denkt. Je zult zien hoeveel geld je uitgeeft aan dingen die niet bijdragen aan je geluk en hoe je dit veel beter kan inzetten.

  • Geen persoonlijk advies, maar een eerlijk blog over financiën waar ieder inkomen iets aan heeft
  • Geld uitgeven is leuk, maar leren met geld omgaan is veel leuker. Laat dit laatste ons nou niet zijn geleerd en daarom heb je een platform als Succesmetgeld.nl nodig.
  • Leer geld voor je te laten werken inplaats van andersom. Je zal zien dat meerdere (andere) inkomstenbronnen je leven leuker, gelukkig en makkelijker maken.
  • Van kleins af aan leer je dat je mee moet draaien met de maatschappij. Hard werken en veel uren draaien zorgen voor die ultieme baan waar je veel geld kan verdienen. Maar heb jij al een nagedacht hoeveel geld je nodig hebt om ultiem geluk te ervaren? Vaak heb je veel minder nodig dan je zelf denkt
  • Ik geloof niet in snel rijk worden en geef hier ook geen tips voor!

Mijn verhaal

Eigenlijk heb ik geen bijzonder verhaal...

Ik heb nooit financiële pech gehad zoals een huis onder water, gigantische schulden of een deurwaarde aan de deur. Mijn verhaal komt dan ook niet voort uit pijn, maar uit een motivatie om mijn leven financieel anders in te delen als wat normaal is

Zelf begon mijn passie om alles financieel anders te doen vrij vroeg. Op mijn 16de ruilde ik mijn bijbaan in om online mijn eigen websites te starten. Inmiddels werk ik al 15 jaar aan websites en verdien ik een passief inkomen waar ik de laatste vijf jaar fulltime van kan rondkomen.

Sinds 2016 begon ik met het kopen van mijn eerste bitcoins en in 2019 begon ik met beleggen. Ja ook ik stelde dit laatste veel te lang uit!

Ik hou van mijn werk dus eerder stoppen met werken is niet perse een doel van mij. Wel werk ik hard aan een financiële situatie waarbij ik keuzes kan maken op wat mij gelukkig maakt in plaats van wat financieel mogelijk is.

Geen gouden bergen, maar financieel geluk

Als laatst wil ik afsluiten met dat jij ook alles kan veranderen! Nee het zal niet binnen één dag gedaan zijn en ook niet binnen een jaar, maar degene die volhouden lukt het

Ik beloof je geen gouden bergen, want daar draait dit platform niet om. Ik probeer je te motiveren om niet te kijken wat er financieel mogelijk is, maar te ervaren hoe het is om om financiële keuzes te maken op basis van geluk.

Bij mij vind je dus geen gouden tips om morgen miljonair te zijn, maar motiverende en informatieve teksten om uiteindelijk te bouwen aan een financieel plan waar je werkt naar optimaal geluk

Pinterest Instagram