Aanmelden
|
Inloggen
X
Zoeken

Meer uit je geld halen door juiste financiële keuzes

Steeds meer mensen zijn bezig om hun leven financieel anders in te delen. Minder uitgeven, starten met beleggen en bewuster leven om uiteindelijk minder- of zelfs te stoppen met werken. Alles op een vermogen op te bouwen om uiteindelijk het leven te leven wat ze echt gelukkig maakt.

Om deze reden ben ik een platform begonnen waar betrouwbare en eerlijke informatie te vinden is. Persoonlijke ervaringen, maar ook gewoon informatieve stukken die je nodig kan hebben om goede keuzes te maken

En nee ik beloof hier geen gouden bergen of in snelle rendementen. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo! Daarom geloof ik in vermogen opbouwen op een verantwoorde manier die bij je past.

Zelf begon mijn passie om alles financieel anders te doen vrij vroeg. Op mijn 16de ruilde ik mijn bijbaan in om online mijn eigen websites te starten. Inmiddels werk ik al 15 jaar aan websites en verdien ik een passief inkomen waar ik de laatste vijf jaar fulltime van kan rondkomen.

Sinds 2016 begon ik met het kopen van mijn eerste bitcoins en in 2019 begon ik met beleggen. Ja ook ik stelde dit laatste veel te lang uit!

Ik hou van mijn werk dus eerder stoppen met werken is niet perse een doel van mij. Wel werk ik hard aan een financiële situatie waarbij ik keuzes kan maken op wat mij gelukkig maakt in plaats van wat financieel mogelijk is.

Wie werken aan deze website?

Wouter Oprichter

Lijk het jou nou leuk om ook mee te schrijven op Succesmetgeld.nl? Laat het dan weten via de contactpagina

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar inspirerende verhalen die ik kan delen met bezoekers van de website. Vragen kan je ook altijd insturen. Ik probeer deze z.s.m persoonlijk te beantwoorden en misschien zelfs een artikel over te schrijven.

Pinterest Facebook Instagram