Succesmetgeld.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Sluiten
X
Zoeken

Geef geld aandacht

Je bent steeds meer gaan verdienen, maar ook steeds meer uit gaan geven. De kans is groot dat dit ook voor jou de werkelijkheid is. Jij koopt je letterlijk arm en weet hierdoor nooit een vermogen op te bouwen. Dit deed ik ook tot bij mij in 2017 het roer om ging!

Wie ben ik ?

Ik ben Wouter (33) vader, ondernemer en gelukkig samen met mijn vriendin.

Vanaf mijn 18de ben ik ondernemer op het internet en ongeveer 6 jaar geleden kon ik uit de verdiensten van mijn websites leven.

Mijn verhaal

Niet veel later begon ik met investeren in crypto. Ik stopte duizenden euro's in volgens YouTubers goede altcoins. Ik startte zelfs met het daytraden en automatiseerde dit zelfs met een traditbot. Tot in 2017 de cryptomarkt flink daalde en ik 90% van mijn investering zag verdampen.

Dit was het moment dat ik het allemaal anders wou doen. Tot die tijd ging het vooral om snel resultaat en was vooral snel rijk worden het doel. Daar moest verandering in komen.

De start van SuccesMetGeld.nl

Dit is precies de reden waarom ik in 2019 Succesmetgeld.nl ben begonnen. Ik wou een platform waarop je het eerlijke verhaal van geld kon vinden. Niet de populaire onderwerpen over hoe je snel rijk kan worden.

Ik begon mijn zoektoch naar financiële- structuur en groei hier vast te leggen. Uiteindelijk met het doel om het onderwerp geld leuk te maken en het op een stabiele manier in je voordeel te laten werken.

Door bewustere keuzes te maken met geld, vergroot je jouw toekomstige mogelijkheden. En hier kan je alle onderwerpen vinden die je kunnen helpen om deze bewustere keuzes te maken.