Aanmelden
|
Inloggen
X
Zoeken

Meer geluk uit je financiën halen?

Loop jij ook op je tenen om financieel alles te bolwerken en te voldoen aan alle verwachtingen? Succesmetgeld laat je zien dat het anders kan en meer geluk uit je leven te halen door slimmer om te gaan met je geld.

Wouter Oprichter

Waarom Succesmetgeld.nl gestart?

Vanaf kleins af aan leren we ons te richten op een goede baan, hard (en veel) te werken en hierdoor (veel) geld te verdienen en gelukkig te leven. Maar wat nou als je erachter komt dat dit voor jou niet het ultieme geluk brengt?

Steeds meer mensen komen er achter dat zij helemaal niet gelukkig worden van dit leven. Niet gek, want we zijn met zijn alleen steeds meer en langer te werken.

Uiteindelijk zorgt dit extra geld vaak niet voor extra levensgeluk, maar gaat het geld op aan doelen die helemaal niet bijbrengen aan wat je echt gelukkig maakt. Doodzonde toch dat je werk doet wat je niet super leuk vind om vervolgens het geld wat je daarmee verdient ook nog eens uitgeeft aan doelen die je geen ultiem geluk brengen?

Om deze reden ben ik Succesmetgeld.nl begonnen.

Op deze website laat ik je aan de hand van handige informatie, tips en verhalen zien hoe je optimaal geluk kan ervaren uit je financiën. Natuurlijk kan je enkel zelf bepalen wat ultiem geluk is. Maar door de juiste financiële keuzes te maken, kan dit wel veel makkelijker worden. Wellicht kan jij je inkomen op een andere manier behalen, minder werken of eerder te stoppen met werken?

Leer hier het optimale uit je financiën te halen en met een goed financieelplan te bouwen aan je geluk

  • Geen persoonlijk advies, maar een eerlijk blog over financiën waar ieder inkomen iets aan heeft
  • Geld uitgeven is leuk, maar leren met geld omgaan is veel leuker. Laat dit laatste ons nou niet zijn geleerd en daarom heb je een platform als Succesmetgeld.nl nodig.
  • Leer geld voor je te laten werken inplaats van andersom. Je zal zien dat meerdere (andere) inkomstenbronnen je leven leuker, gelukkig en makkelijker maken.
  • Van kleins af aan leer je dat je mee moet draaien met de maatschappij. Hard werken en veel uren draaien zorgen voor die ultieme baan waar je veel geld kan verdienen. Maar heb jij al een nagedacht hoeveel geld je nodig hebt om ultiem geluk te ervaren? Vaak heb je veel minder nodig dan je zelf denkt
  • Ik geloof niet in snel rijk worden en geef hier ook geen tips voor!

Mijn verhaal

Eigenlijk heb ik geen bijzonder verhaal...

Ik heb nooit financiële pech gehad zoals een huis onder water, gigantische schulden of een deurwaarde aan de deur. Mijn verhaal komt dan ook niet voort uit pijn, maar uit een motivatie om mijn leven financieel anders in te delen als wat normaal is

Zelf begon mijn passie om alles financieel anders te doen vrij vroeg. Op mijn 16de ruilde ik mijn bijbaan in om online mijn eigen websites te starten. Inmiddels werk ik al 15 jaar aan websites en verdien ik een passief inkomen waar ik de laatste vijf jaar fulltime van kan rondkomen.

Sinds 2016 begon ik met het kopen van mijn eerste bitcoins en in 2019 begon ik met beleggen. Ja ook ik stelde dit laatste veel te lang uit!

Ik hou van mijn werk dus eerder stoppen met werken is niet perse een doel van mij. Wel werk ik hard aan een financiële situatie waarbij ik keuzes kan maken op wat mij gelukkig maakt in plaats van wat financieel mogelijk is.

Geen gouden bergen, maar financieel geluk

Als laatst wil ik afsluiten met dat jij ook alles kan veranderen! Nee het zal niet binnen één dag gedaan zijn en ook niet binnen een jaar, maar degene die volhouden lukt het

Ik beloof je geen gouden bergen, want daar draait dit platform niet om. Ik probeer je te motiveren om niet te kijken wat er financieel mogelijk is, maar te ervaren hoe het is om om financiële keuzes te maken op basis van geluk.

Bij mij vind je dus geen gouden tips om morgen miljonair te zijn, maar motiverende en informatieve teksten om uiteindelijk te bouwen aan een financieel plan waar je werkt naar optimaal geluk

Pinterest Facebook Instagram