Succesmetgeld.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie
Sluiten
X
Zoeken

Laat geld & geluk elkaar versterken

Leer geld in te zetten om meer geluk te ervaren

Ultiem geluk ervaren uit je geld

Van kleins af aan krijg je zakgeld om de eerste stapje met geld te maken. In je kinderjaren gaat het nog om kleine bedragen, maar dit zal toenemen naarmate je ouder wordt. Dit geleidelijke proces zorgt ervoor dat je vandaag de dag ongelofelijk veel geld onbewust besteedt aan dingen die niet bijdragen aan echt gelukkig zijn.

Ik zie mensen grote hoeveelheden geld besteden zonder dat ze eigenlijk stilstaan waaraan zij dit doen. Vaak geen enkel bessef wat ze hier eigenlijk allemaal voor hebben moeten doen. Laat staan of ze bewust hun geld spenderen aan doelen die bijdragen aan een echt gelukkiger leven.

Voor al deze mensen heb ik "Meer geluk uit je geld halen" ontwikkelt. Dit kan vandaag al verandering brengen in je gedrag met geld zodat je uiteindelijk stop met al die nutteloze uitgaven

Ja, dit wil ik!
Krijg meer geluk uit je geld en stop met een leven waarbij het gaat om zoveel mogelijk geld verdienen

Onmisbaar voor iedereen die kiest voor geluk

Het lijkt logisch om optimaal geluk te ervaren. Toch laten we ongelofelijk veel kansen liggen als het gaat om zoveel mogelijk geluk te ervaren uit ons geld. Vaak zie je juist het tegenoverstelde en ben je verdwaalt geraak in het voldoen van verwachtingen, hard werken en zoveel mogelijk geld verdienen

Ik hou van een leven waarbij geld en geluk elkaar versterken. Een leven wat niet draait om zoveel mogelijk geld verdienen, maar om zoveel mogelijk geluk ervaren. Natuurlijk draagt geld bij aan geluk en daarom zal dit ook een belangrijke rol spelen. Alleen leer je geld productief inzetten voor geluk en elemineer je kosten die onvoldoende geluk brengen

In 81 pagina's leer je meer te begrijpen over hoe je omgaat met geld, krijg je meer inzicht te in je financiën, ga je systemen aanleggen om structureel geld te besparen en lukt het je om juiste keuzes te maken als het aankomt om geld, vrijheid en geluk.

Dit zijn de 5 modules voor "Meer geluk uit je geld halen"

MODULE 1
Alles begint bij het begrijpen van je eigen relatie met geld. Leer hoe je tegen geld aankijkt, waar aandachtpunten van je zitten en hoe je hier grip op krijgt.
MODULE 2
Zonder overzicht is het navigeren zonder compas. Bij je financiën is dat net zo en daarom is dit absoluut de basis voor je verder kan gaan.
MODULE 3
Sparen wat je overhoudt is vanaf vandaag verleden tijd. Met deze technieken leer je stabiliteit en rust in je financiën te creëeren.
MODULE 4
Geld wat je niet uitgeeft, hoef je ook niet te verdienen. In deze module leer je om minder geld uit te geven, zonder geluk in te leveren.
MODULE 5
Direct meer geluk ervaren door te weten waar je geld naartoe moet laten gaan. Met de juiste motivatie en een goed plan kan je geld eindelijk geld besteden aan ultiem geluk.
OPDRACHTEN
Met enkel informatie ben je er natuurlijk niet. Je gaat er pas iets aan hebben als je het ook in de parktijk kan brengen. Daaro zitten in iedere module meerdere (digitale) opdrachten
€ 27,-

Meer geluk uit je geld halen

  • Stop met impulsaankopen
  • Leer je gedrag met geld begrijpen
  • Krijg grip op je uitgaven met (digitale) opdrachten
  • Meer geld voor de dingen die je echt gelukkig maken
  • Ballanceer je geld voor nu en later
  • 15 werkbladen om alle therorie in de praktijk te brengen
Direct bestellen!
Niet tevreden? Mail mij gerust voor een passende oplossing!