Geld verdienen vanuit huis is voor vele een droom, maar voor weinig de werkelijkheid. Maar doormiddel van deze blogpost kan jij vandaag nog starten met geld verdienen vanuit huis!

De eerste keer dat ik mij realiseerde dat ik online geld kon verdienen was rond mijn 16de. Ik las een artikel van iemand die flink geld verdienden doormiddel van bedrijven promoten op zijn blog. Hij zat veel in het buitenland en verdiende ondertussen zijn geld. Dit inspireerden mij ook om mij te verdiepen hoe ik online geld kon verdienen!

Een eigen textbased gamewebsite zorgde ervoor dat ik mijn eerste geld kon verdienen. Hierna volgende enkele normale websites waarna ik zelf kon ervaren hoe fijn het was om geld te verdienen vanuit huis.

Nu hoef jij helemaal niet perse je eigen website te bouwen om daar geld mee te bouwen. Maar het gaat om het besef dat tegenwoordig heel veel online gaat en jij dus ook veel geld vanuit huis kan verdienen! Daarom in deze blogpost de 25 beste manier om online geld te verdienen!

Online geld verdienen vanuit huis

Online Geld verdienen vanuit huis is natuurlijk de meeste makkelijke manier. Vaak heb je helemaal niet zoveel nodig om direct te starten. Sommige ideeën zullen je enkele tientjes opleveren, maar we gaan je ook geheimen verklappen om duizenden euro’s per maand te verdienen.

Kortom in de volgende hoofdstukken leer ik je alles om vandaag nog starten met je droombaan te creëren.

Vul online enquêtes in

Dit is veruit de gemakkelijkste manier om direct te starten met online geld verdienen. Gemiddeld verdient een enquête invullen €0,40 to €1,00 waar je dan een aantal minuten mee bezig bent. Kortom je kan in een uur toch een mooi bedrag verdienen.

Wil jij hiermee starten? Meld je dan aan bij één van de onderstaande netwerken en ontvang automatisch enquêtes die je kan invullen voor een vergoeding!

Let altijd op met het delen van je persoonlijk gegevens aan bedrijven die je niet kent

Start je eigen blog of website

Een blog beginnen is veel makkelijker als vele zullen denken! Het kost je ook helemaal niet zoveel geld als je zou denken. Voor enkele euro’s per maand kan je al een eigen blog hebben en daar hoef je niets ingewikkeld voor te doen. Kies je bijvoorbeeld voor een WordPress website dan kan je met een aantal kliks alles zelf regelen en heb je direct een professionele website.

Ga je een website of blog starten dan moet je absoluut beginnen met affiliate marketing! Je kan heel simpel bedrijven promoten en hier flinke vergoedingen voor krijgen. Bezoekt een bezoeker van jouw website de adverteerder en doet deze een aankoop of neemt die iets van krijg je hier betaald voor.

Een andere goede manier om geld te verdienen met je blog zijn gesponsorde blogpost. Zo kunnen websites met 10.000 bezoekers per maand al €250 per blog vragen.

geld verdienen vanuit huis met bloggen 1024x555

Ruil je oude telefoons en laptops in

Dit is zo een idee waar je zeker niet aan hebt gedacht! Waarschijnlijk heb je nog wel een oude telefoon, laptop of spelcomputer ergens in een kast liggen. Er zijn bedrijven die hier nog een flink bedrag voor betalen.

Zeker iPhones, iPad’s en Macbooks kunnen na jaren van gebruik nog een hoop geld waard zijn. Heb jij dus nog een oude iPhone 7 ergens liggen, verkoop deze dan bijvoorbeeld via Leaps, Swappie of reBuy.

Teksten schrijven of vertalen

Heel veel websites en blogs hebben teksten nodig. Kortom werk aan de winkel en dat kan je gewoon vanuit huis doen! Belangrijk is dat je niet alleen foutloos Nederlands kan schrijven, maar je bijvoorbeeld ook verdiept in SEO. Dit is een manier van tekstenschrijven op een Google vriendelijke manier. Dit vinden veel website eigenaren erg handig.

Wil jij teksten schrijven of vertalen dan kan je dit onder meer doen op Fiverr. Hier kan je zelf bepalen wat je vraagt voor je teksten, maar dit is vooral afhankelijk van je ervaring. Vaak starten de prijzen vanaf €0,02 per woord!

Online bijles geven

Zeker nu de kinderen hun school op een laag pitje staan is bijles ontzettend in trek. Ouders en scholen hebben vaak geen tijd om hun kinderen extra onderwijs te geven en maken daarom graag gebruik van jou!

Door aan te geven waar je bijles in kan geven, kan je online bijles geven aan kinderen van verschillende niveau’s. De verdiensten zijn helemaal niet slecht! Want met €11 – €20 per uur kan die aardig oplopen.

Ga aan het werk als freelancer

Online kan je ongelofelijk veel freelance werk doen. Ben jij bijvoorbeeld handig in het maken of designen van websites of ben jij een absolute held in het beheren van Social Media? Biedt je dienst dan online aan! Er zijn genoeg bedrijven opzoek naar specialisten in bepaalde gebieden.

Geef online cursus

Heb jij een hobby of heb je werk wat nu op een lager pitje staat en wil je wel je expertise delen? Dan is een online cursus geven absoluut een goede tip! Ben jij een bijvoorbeeld liefhebber van koken, fotograferen, muziek, sporten of kan jij heel goed boekhouden? Dan kan je hier gewoon heel veel geld mee verdienen!

Mensen zijn gek op dingen leren en dat is natuurlijk het fijnst vanuit je huis. Zo kunnen zij zich inschrijven voor jouw cursus en deze volgen in een online omgeving. Een goed platform hiervoor is Super-Prof.nl

De verdiensten zijn niet mis, want je kan voor een uurtje lesgeven al €20 tot €500 krijgen.

geld verdienen vanuit huis met cursus geven 1024x555

Verkoop drukwerk

Ben jij ontzettend creatief en wil je hier iets mee verdienen? Drukwerk is daar een goed manier voor! Je hoeft hier geen gigantisch investeringen voor te doen, want er zijn verschillende platforms waar jij je designs kan uploaden waarna je geld verdient zodra deze worden gekocht.

Dit principe noemen ze ook wel Printing on demand. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om op Spreadshirt eigen t-shirt of andere producten te ontwerpen en direct te verkopen. Dit kan je ook doen door je eigen webshop te starten via de website.

Het grote voordeel is dat je dus geen eigen voorraad hebt, niet zelf hoeft te versturen en alle betalingen via het plaform lopen. Kortom je hoeft enkel te doen waar je goed in bent en dat is het designen!

Maak je eigen podcast

Ben jij niet zo gek om jezelf te filmen dan zijn wellicht podcasts een beter idee. Zeker als je weet dat podcasts de afgelopen jaren ongelofelijk in populariteit zijn toegenomen! Het mooie aan het concept is dat je gewoon kan praten over onderwerpen die jouw interesseren.

Een tip is om wel een podcast te starten die makkelijk te omschrijven is. Kan je niet in één zin uitleggen waar je podcast over gaat dan zal je doelgroep ook niet weten. Als ik een podcast zou moeten starten dan zou die bijvoorbeeld gaan over “Geld verdienen & beheren met een financieel vrije toekomst”.

Start je eigen Youtubekanaal

Geld verdienen met Youtube is voor veel jongeren een droom. Laat ik maar direct in huis vallen met de verdiensten. Gemiddeld verdient een Youtubekanaal €3 tot €5 per 1000 weergaven. Kortom je moet een een flink bereik opbouwen om goed geld te kunnen verdienen met Youtube.

Geld verdienen met Youtube kan wel op verschillende manier. Naast de advertentie inkomsten kan je ook nog op andere manier geld verdienen zoals affiliate marketing, memberships en samenwerkingen. Kortom heb jij iets wat je wilt delen op Youtube denk dan goed na over hoe je hier ook daadwerkelijk geld mee kan verdienen.

geld verdienen youtube voordelen 1024x555

Daytraden

Ben jij handig met aandelen of crypto dan kan het interessant zijn om te gaan daytraden? Dit betekend dat je elke dag meerdere trades doet waar je winst over pakt. Vaak zijn dit trades die enkele (tiende)procenten winst geven waardoor je met grotere bedragen moet traden om het echt winstgevend te maken.

Cryptocurrency zoals Bitcoin zijn hiervoor het meest geschikt. Dit heeft vooral te maken met de grotere schommelingen in de koers. Hierdoor kan je iets hogere winsten pakken waardoor je ook met iets lagere bedragen nog aardig geld kan verdienen.

Let op dit is erg risicovol en je moet wel technische analyses kunnen maken om hier wat mee te kunnen verdienen. Anders loop je het risico om vooral gel te verliezen.

Geld verdienen als Virtual Assistant

Een Virtual Assistant is eigenlijk gewoon een online assistent en perfect voor geld verdienen vanuit huis. Je bent dus de hulp van een online ondernemer en kan dit werk heerlijk vanuit huis doen. Omdat je een assistent bent, zijn de werkzaamheden ontzettend divers. Van facturen maken en versturen tot social media reacties geven. Eigenlijk over waar een internetondernemer hulp bij nodig hebt, kan aan jou gevraagd worden.

Nu denk je direct dat je dus ongelofelijk veel moet kunnen, maar vaak zijn deze taken een stuk beperkter. Vaak zijn het 3 tot 5 taken wat je moet kunnen. Hierdoor is het al een stuk makkelijker om een geschikte werkplek te vinden.

Een goed platform om te gebruiken hiervoor is Pureassistants.

Verkoop tweedehands producten

Tweedehands producten zijn steeds belangrijker aangezien veel mensen duurzaamheid ontzettend belangrijk vinden. Zeker goede tweedehands kleding is op dit moment erg in trek. Kortom ga je kledingkast door en kijke wat je allemaal hebt liggen om te verkopen.

Eerder gaven we deze tip al om geld te besparen met deze apps. Je bespaart namelijk ontzettend veel geld door overgebleven spullen te verkopen. Maar je kan dus ook je werk ervan maken door bijvoorbeeld spullen te kopen, op te knappen en te verkopen.

geld verdienen met tweedehands spullen verkopen 1024x555

Dropshipping: Een webshop zonder voorraad

Eerder schreef ik al hoe je kan starten met dropshipping. Kort uitgelegd is het een eigen webshop zonder voorraad. Zodra een klant een bestelling doet dan wordt deze automatisch doorgezet naar een door jou gekozen leverancier.

Kortom je kan een webshops beheren waarbij veel minder risico loopt en geen groot startkapitaal nodig hebt. Shopify is daar een uitermate geschikt software voor waardoor je zonder technische kennis alles kan inrichten.

Offline geld verdienen vanuit huis

Online geld verdienen is natuurlijk erg makkelijk en vaak zijn de opstartkosten laag. In de echte wereld kan je ook makkelijk geld verdienen vanuit huis alleen zijn vaak de opstartkosten iets hoger. Dit betekend niet dat je direct over duizenden euro’s moet beschikken. Sterker nog er zijn genoeg ideeën die je vrijwel gratis kan starten om geld te verdienen vanuit huis.

Geef yoga- of andere sportlessen

Ben jij gek op yoga of fitness en heb je nog een vrije ruimte in of rond je huis? Overweeg dan om les te geven aan een groepje mensen. Eigenlijk alles met sport kan je aanbieden, want mensen zoeken zeker met sporten naar regelmaat en iemand die hun kan motiveren.

Het grote voordeel hiervan is dat je per persoon geld kan verdienen. Kortom heb je een groep van 10 mensen en vraag je €5 per les dan verdien je dus met één les al €50! De meeste mensen sporten minimaal twee of drie keer per week dus reken je verdiensten uit.

Kan je meerdere groepen opbouwen dan zijn de verdiensten dus nog hoger!

geld verdienen met yoga of sporten 1024x555

Handel in waardevolle producten

Dit zal waarschijnlijk nooit bij je opgekomen zijn, maar het is absoluut het overwegen waard. Heb je wat geld te besteden dan zijn er een aantal producten die altijd in de loop der tijd geld opleveren.

Kunst: Natuurlijk is kunst een ontzettend goede keuze. Je kan ervoor kiezen om naar een kunst-handelaar of beurs te gaan. Maar ook online zijn er genoeg manieren te vinden.
Whiskey: Whiskey is een echt verzamelsitem en dat betekend dat er dus flink geld in valt te verdienen. Het is zelfs harder gestegen als de waarde van goud! Kortom absoluut de moeite waard
Pokémonkaarten: Het klinkt gek, maar Pokémonkaarten zijn al heel lang erg gewild. Zeker de eerste editie kaarten worden steeds meer waard. Maar ook kaart die je nog gewoon in de winkel kan kopen kunnen soms honderden euro’s waard zijn.

Gastouder worden

Heb jij een erkende opleiding om te werken met kinderen dan kan je gastouder worden. Natuurlijk moet je hiervoor wel aan een aantal eisen voldoen, maar het grote voordeel is dat je dus op kinderen mag passen in je eigen huis.

Je kan ervoor kiezen om een enkele ruimte in te delen, maar ook gewoon in je woonkamer op te passen. Let op hier moet dan ook alles voldoen aan de eisen voor gastouders.

Het grote voordeel is dat je per kind per uur betaald krijgt. Het maximaal aantal kinderen wat je mag opvangen hangt af van de leeftijd, maar je kan dus een flink bedrag per uur verdienen!

Eigen kapper- of andere schoonheidspraktijk

Ben jij kapper of handig met andere schoonheidsbehandelingen dan is het absoluut het overwegen waard om iets vanuit huis te doen. Bouw een kamer, garage of iets in de tuin om voor een parktijk en je kan al van start gaan.

Vaak zitten hier wel wat opstartkosten aan vast, maar de verdiensten liggen ook vaak wat hoger. Zo kan je voor iemand nagels in de gellak zetten al makkelijk €20 vragen.

schoonheidsbehandelingen 1024x555

Krijg geld voor het oppassen op huisdieren

Heel veel mensen zijn opzoek naar een oppas voor hun huisdier. Dit kan voor hun vakantie zijn, maar ook doordeweeks voor hun werk. Kortom je kan geld verdienen door op een huisdier van een ander te passen.

Dit kan je doen door bij mensen thuis op hun dier te passen, maar ook bij jezelf. Maar er zijn ook voldoende mensen opzoek naar iemand die even langs hun dier gaat om ze aandacht te geven of een rondje te lopen. Kortom je kan geld verdienen vanuit huis met huisdieren.

Bezorger

Hoewel dit natuurlijk niet letterlijk geld verdienen vanuit huis is, zet ik hem er toch lekker bij! Het heeft namelijk alle voordelen wat werken vanuit huis ook heeft! Je bepaald zelf wanneer je werkt en je inkomsten bepaal je dus zelf.

Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om maaltijden te bezorgen, maar ook op kleinschalige manier pakketten. Vaak liggen de verdiensten hierbij rond de €10 tot €20 per uur.

Een ophaalpunt van pakketjes

Tegenwoordig bestellen ontzettend veel mensen pakketjes. Het grote voordeel is dat jij hier geld mee kan verdienen! Zo kan je bijvoorbeeld dienen als afhaalpunt van bekende postbezorgers, maar ook voor andere initiatieven.

Zo heb je bijvoorbeeld Homerr en ViaTim! Jij ontvangt pakketjes van deze bedrijven waarna klanten die in jouw omgeving wonen de pakketjes bij je komen ophalen. Voor iedere pakketjes krijg je een vergoeding wat kan oplopen tot een vergoeding van €0,35 per pakketje!