Je zit waarschijnlijk een groot deel van je dag op je Smartphone dus waarom probeer je niet eens wat geld verdienen met apps. Je hebt tenslotte altijd en overal je telefoon bij je, dus waarom niet!

Er zijn verschillende soorten geld verdien apps beschikbaar, wellicht is er eentje die aansluit bij jouw wensen. Bekijk hieronder enkele manieren waarmee jij een geldbedrag kan gaan verdienen op jouw smartphone:

Google Opinion Rewards: Enquêtes invullen

Google is één van de bekendste bedrijven ter wereld. Het bedrijf is constant bezig met de verwerking van informatie en het online zoekgedrag van de normale mens. Het is voor Google dan ook van essentieel belang om alles te weten te komen over de interesses van de mens. Jij kan de helpende hand bieden door de ‘Google Opinion Rewards’ app te downloaden.

Je kan enquêtes invullen en daarvoor vergoedingen ontvangen. Het gaat misschien om kleine bedragen, maar uiteindelijk kan jij een mooi geldbedrag bij elkaar sparen. Mocht je liever enquêtes willen invullen bij een Nederlands bedrijf, neem dan eens een kijkje bij Respondenten.

Smartspotter: Foto’s maken in winkels

Ga jij liever eropuit om extra geld te verdienen, dan moet je zeker de SmartSpotter app even downloaden op jouw smartphone. De applicatie staat vol met allerlei leuke opdrachten. Je moet bijvoorbeeld naar de lokale drogisterij gaan en een foto maken van een merk shampoo. Daarvoor krijg je een vergoeding van enkele tot zelfs tientallen euro’s.

De bedrijven huren SmartSpotter in, aangezien zij graag willen weten hoe een product in de winkel staat. Staat het product wel in het juiste schap, op de goede hoogte of is het product überhaupt wel verkrijgbaar in de winkel. De bedrijven betalen graag voor deze waardevolle informatie en jij kan daar goed geld aan gaan verdienen.

Je kan op de kaart in de app precies zien welke opdrachten er in de buurt nog beschikbaar zijn. Je kan trouwens voor dezelfde soort opdrachten ook de Roamler applicatie downloaden.

Smartspotter app.png 1992w

Foto’s verkopen via de app

Allerlei webmasters en bedrijven hebben continu foto’s nodig. De afbeeldingen worden gebruikt voor artikelen op blogs, reclames en ga zo maar even door. Let op, je moet wel eerst goedgekeurd worden door Foap. Enkel de beste fotograven mogen een account aanmaken en foto’s verkopen op deze interessante applicatie.

Als fotografie jouw hobby is dan zal je zeker moeten overwegen om de Foap applicatie te downloaden. De gratis app biedt namelijk de kans om foto’s te verkopen. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je foto’s op het platform plaatsen en kunnen andere deze foto’s kopen waar jij weer een vergoeding over krijgt.

Het is ook mogelijk om de Scoopshot app te downloaden en een leuk zakcentje te verdienen. Het voordeel van deze applicatie is dat jij weinig tot geen creativiteit nodig hebt. Je moet namelijk foto’s maken van bepaalde onderwerpen die worden aangegeven. Stel de treinen staan stil vanwege een storing, dan kan het zomaar zijn dat een nieuwsbedrijf een foto van een treinstation nodig heeft. Kan jij die foto snel aanleveren? Pluspuntje, de foto’s mag jij ook gewoon maken met de smartphone, dus je hoeft geen peperdure spiegelreflexcamera aan te schaffen.

foap app.png 1988w

Gratis geld met Scoupy

Een andere handig app waar je eigenlijk geen geld mee kan verdienen, maar vooral geld kan besparen, is Scoupy.

Via deze app krijg je allerlei producten kopen in de supermarkt, maar krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Je hoeft enkel een foto te maken van de bon en je krijgt het bedrag direct op je rekening gestort.

scoupy app.png 2002w

Homerr: Geld verdienen met pakketjes ontvangen

Het enigste wat jij hoeft te doen is de Homerr app te downloaden en thuis zijn. Je kan dus Netflix kijken op de bank en ondertussen geld verdienen! klinkt dat niet reuze interessant?

Jij meld je aan als afhaalpunt voor je buurt en ontvangt pakketjes van mensen in je buurt die niet thuis zijn. Zij komen deze pakketjes later ophalen en jij ontvangt automatisch een vergoeding voor ieder opgehaald pakketje!

homerr app.png 2018w

Vinted: Kleding verkopen die je niet meer gebruikt

Heb jij een kelding- of schoenenkast vol spullen die je lang niet hebt gedragen? Tijd om al deze spullen tevoorschijn te halen, want dit kan wel eens een hoop geld gaan opleveren. Na het installeren van de Vinted app kan je alle items fotograferen en online verkopen.

Andere kunnen jouw gedragen items kopen en betalen hier een eerlijke vergoeding over. Handig is dat Vinted een geautomatiseerd systeem heeft om deze spullen te verkopen. Jij print na het verkopen het verzendlabel uit en kan deze vervolgens versturen naar de koper, deze betaalt ook de verzendkosten.

Nadat alles is binnengekomen bij de verkoper krijg jij je geld.

vinted app.png 2016w

Spelletjes spelen

Je kan de gratis app EazeGames downloaden en geld verdienen door spelletje te spelen. Er worden allerlei leuke games aangeboden die jij kan spelen voor 1 euro, 3 euro of 5 euro. Win jij van de tegenstander, dan mag jij een winstbedrag bijschrijven. De winsten kan jij op een bankrekening laten uitbetalen.

Je kan spelletjes gaan spelen zoals Patience, Bubble Shooter en 21’en. Er worden ook dagelijks toernooien georganiseerd voor extra geldprijzen.

Let op je kan hier dus ook geld verliezen!

EazeGames app.png 2008w