Disclaimer

Geen financieel advies

SuccesMetGeld.nl is geen financieel adviseur en de informatie op deze website is gebaseerd op eigen ervaringen. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.

Informatie delen

De standpunten en meningen op deze website, zijn een persoonlijke mening vanuit SuccesMetGeld.nl en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die we vermelden.

We proberen alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

We hebben geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of negatieve gevolgen op de gezondheid.

Affiliate Marketing

SuccesMetGeld.nl maakt op de website in sommige artikelen gebruik van affiliate marketing. Dit betekent dat bij bepaalde links waarop jij klikt, jouw klik via een cookie gevolgd wordt. Als jij vervolgens iets op de desbetreffende website koopt, dan ontvangen wij hierover een kleine commissie. Dit heeft geen invloed op jouw aankoop.

Amazon Affiliate Disclaimer

SuccesMetGeld.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. SuccesMetGeld.nl kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.