Aanmelden
|
Inloggen
X
Zoeken
gratis e-book
Speciaal voor jou een gratis e- book, hoe jij met een plan je vermogen kan laten groeien & financieel onafhankelijk kan worden
Gratis downloaden

8 Beste Crypto Apps: Meer inzicht en rendement

Met de beste crypto apps kan je niet enkel crypto kopen, maar ook live koersen volgen of je portfolio bijhouden. Ben jij een fanatieke belegger in crypto dan zijn de volgende crypto apps absoluut onmisbaar

Ongeveer een miljoen Nederlanders beschikt over cryptocurrency en dat aantal zal de komende jaren alleen nog maar gaan stijgen. Niet gek ook dat de crypto apps het bijzonder goed doen. Je kan op jouw smartphone namelijk ook de koers van de cryptocurrency in de gaten houden. Er zijn in de loop der jaren diverse cryptocurrency applicaties uitgebracht, maar slechts enkele wisten ook uit te groeien tot een internationaal succes.

Hieronder heb ik de beste crypto apps voor je op een rijtje gezet. Wil je liever de beste beleggen apps lezen dan verwijs ik je graag door naar mijn artikel hierover.

Blockfolio app

De Blockfolio app mocht al miljoenen gebruikers verwelkomen en dat is met een goede reden. De applicatie is zeer compleet en zeer geschikt voor het volgen van de koersen. Dat geldt zowel voor de munten als de exchanges. Aangezien de koersen continu worden bijgewerkt, zal jij nooit meer een hoge piek missen. Zeker snelle traders kunnen baat hebben bij de snelheid van de Blockfolio applicatie.

Prijzen en favoriete munten toevoegen

De Blockfolio app is heel eenvoudig te gebruiken. Je kan in een handomdraai al jouw favoriete cryptomunten toevoegen. Geef vervolgens aan waar jij de munten hebt gekocht en welke prijs je daarvoor moest betalen. Natuurlijk kan jij verkochte cryptocurrency ook toevoegen aan de applicatie. Het fijne is dat jij alle prijzen nadrukkelijk in de gaten kan blijven houden en een jouw eigen balans kan inzien. Dankzij de handige grafiek kan jij bekijken of je een mooie winst hebt gemaakt over een bepaalde periode. Jouw saldo kan je in alle valuta laten weergeven, waaronder dus ook de euro en de dollar.

Persoonlijk vind ik de blockfolio app absoluut een van van de beste crypto apps. Ideaal als je jouw rendement wilt volgen, maar niet wilt inloggen op je broker via je telefoon.

blockfolio app.png 1304w

Delta app

De Delta applicatie is eveneens zeer gemakkelijk te gebruiken en lijkt wel een beetje op de Blockfolio applicatie. Je kan eenvoudig aangeven welke cryptomunten jij tot je beschikking hebt en welke munten je al hebt verkocht. Het gebruiksgemak is duidelijk één van de speerpunten geweest van de ontwikkelaar. De nieuwkomers in de cryptowereld kunnen de Delta app direct gebruiken zonder enige problemen. De frisse uitstraling en het overzicht zijn grote voordelen van de Delta app. In eerste instantie komt de crypto applicatie dan ook over als een moderne app.

Notificatieberichten en abonnementen

Delta app zal zijn gebruikers voortdurend op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de cryptomarkt. Het is mogelijk om notificatieberichten in te stellen. Je krijgt dan bijvoorbeeld een berichtje als jouw saldo plotseling drastisch stijgt of juist daalt. Je kan ook specifieke notificatieberichten instellen voor losse munten. Het fijne is dat jij niet constant naar de koersen hoeft te kijken, maar gewoon een melding krijgt als er iets bijzonders aan het gebeuren is met de koers.

Er zijn op dit moment ook abonnementen beschikbaar voor de gebruikers van de Delta applicatie. De crypto app biedt een zogeheten ‘pro abonnement’ aan. De abonnementhouders profiteren van allerlei voordelen. Je kan de nieuwste functies gaan gebruiken en ook meerdere wallets beheren. De ervaren cryptohandelaar zal dan ook veel profijt hebben van een Delta abonnement.

Delta Investeringen Portfolio Tracker.png 1304w

CoinStats app

De Coin Stats app bestaat al enkele jaren en is best een grote naam binnen de online cryptowereld. Je kan met de applicatie eenvoudig de cryptomarkt blijven volgen. Letterlijk alle cryptomunten zijn beschikbaar voor de gebruikers, waaronder enkele kleine munten die vrijwel niemand nog kent. Alle munten worden weergeven in een handig overzicht. Je kan natuurlijk ook een eigen overzicht maken met uitsluitend de cryptocurrency die jij graag wilt volgen.

Portfolio en rekenmachine

Maak een eigen portfolio aan en bekijken of jouw cryptosaldo stijgt of daalt. Je kan handmatig munten invoeren of dat automatisch laten doen. Minpunt is dat er niet specifiek naar de koersen van de exchanges zal worden gekeken. Coin Stats zal gebruik gaan maken van het gemiddelde. Je kan cryptomunten ook snel omrekenen naar vrijwel alle valuta ter wereld.

Coinstats crypto app.png 1298w

MyCelium Bitcoin Wallet app

Je kan op een handelsplatform eenvoudig Bitcoin aanschaffen, maar het is slimmer om de munten dan te verplaatsen naar een wallet. De MyCelium Bitcoin Wallet app is een veilige optie. Je loopt niet het risico dat een platform met een hack te maken krijgt en de extra kosten kan je ook achterwegen laten. De mobiele wallet geeft je de mogelijkheid om eigenaar te worden van de seed. Als er in de toekomst een negatieve gebeurtenis zal plaatsvinden rondom de MyCelium Bitcoin Wallet app, dan kan je nog altijd gewoon bij jouw Bitcoins.

Vrienden toevoegen en gratis downloaden

De MyCelium Bitcoin Wallet applicatie kan je kosteloos downloaden in de App Store en de Google Play Store. Je kan eenvoudig transactie uitvoeren en contacten opslaan. Je kan daardoor snel nieuwe transacties uitvoeren naar vrienden en/of familie. Het is één van de handigste functies in de crypto app. Een wallet aanmaken is gratis en duurt ook helemaal niet lang.

MyCelium Bitcoin Wallet app.png 1310w
MyCelium Bitcoin Wallet app

BUX app

Een bekendste crypto apps voor het verhandelen van cryptomunten is BUX. Het platform maakte al veel reclame in Nederland, zowel op de radio als de televisie. Dankzij een moderne en overzichtelijke interface is handelen in crypto erg eenvoudig en laagdrempelig. Je kan handelen in cryptomunten, CFD en zelfs aandelen kopen. Bijna alle bekende cryptomunten worden aangeboden, waaronder de Bitcoin, Ripple, Ethereum en de Litecoin.

FunBUX en gratis app

Je koopt opvallend genoeg niet de echte munten, maar een zogeheten CFD. Er worden lage trsnactiekosten in rekening gebracht. De BUX app is gratis en te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Het leuke is dat jij als nieuwkomer ook eerst kan oefenen met FunBUX. Je maakt dan een oefenaccount aan, waarmee je wel echt kan traden. Je maakt weliswaar geen winst, maar het is wel een fijne manier om risicovrij kennis te maken met de cryptowereld.

Lees hier ook mijn volledige Bux Zero review.

Bux zero app.png 1302w

Binance app

Er zijn meerdere grote exchanges actief in de wereld en sommige namen zijn internationaal bekend. Het platform Binance is één van de meest betrouwbare partijen. Binance kent een hele hoge volume en dat is grotendeels te danken aan de lage transactiekosten van 0,1%. Binance is zelfs goedkoper van BUX.

Je kan gaan handelen in de beste cryptomunten, zoals de Bitcoin, Ethereum, Ripple en de Bitcoin Cash. De onbekendere en kleinere cryptocurrency worden ook aangeboden en zijn wellicht ook interessant om eens naar te kijken.

Groot aanbod en gratis app

Binance kan je op de smartphone gaan uittesten, maar ook op de computer eens aandachtig bekijken. Het is wel slim om jezelf eerst even te verdiepen in Binance en hoe het werkt. Het platform is voor de beginner een stuk ingewikkelder dan bijvoorbeeld BUX en BitVavo. De Binance applicatie is gratis te downloaden, zowel voor Android-gebruikers als iOS-gebruikers. Er worden op het moment van schrijven meer dan 140 verschillende cryptomunten aangeboden.

Binance crypto app.png 1296w

Cryptocurrency News app

Cryptocurrency is een interessant markt en ook zeer levendig. Je moet eigenlijk altijd wel op de hoogte zijn van het laatste nieuws omtrent de cryptomunten. De Cryptocurrency News app is onwijs handig voor cryptohandelaren die het nieuws willen blijven volgen. De applicatie laat alle nieuwsberichten rondom de cryptomarkt zien van alle Engelstalige nieuwssites.

Je kan in één oogopslag het belangrijkste en meeste recente nieuws zien en lezen. De Cryptocurrency News applicatie is gratis, maar alleen beschikbaar voor Android-gebruikers

Cryptocurrency News app.png 1302w

Heb jij nog meer apps die niet mogen ontbreken op deze beste crypto apps? Laat het dan gerust weten!

Je kan het artikel ook opslaan of delen!
  • Delen met Whatsapp WhatsApp
  • Delen met Pinterest Pinterest
  • Delen met Facebook Facebook
Wouter author
Hoi! Ik ben Wouter en enthousiast schrijver over alles wat met financiën te maken heeft. Vooral door bewust om te gaan met je geld en de juiste keuzes te maken kan je leven echt leuker worden!
Andere interessante artikelen
Geld Verdienen met Crypto en de Risico's
Wat is Bitcoin Mining en is Minen Winstgevend?
Crypto Staking: Rente op je Bitcoin Ontvangen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest Facebook Instagram