Aanmelden
|
Inloggen
X
Zoeken

Bedankt voor je aanvraag

Je ontvangt binnen enkele minuten de link om het gratis e-book te downloaden. Maar hoe zou je het vinden om niet enkel alles te leren over financiële vrijheid, maar hier ook direct mee aan de slag te gaan? Omdat jij het gratis e-book hebt aangevraagd, heb ik een speciale aanbieding! Je krijgt nu 25% korting op mijn persoonlijk ontwikkelde Excelsheet om alles te managen omtrent uitgaven, inkomsten en investeringen

Met meer inzicht & motivatie aan het werk!

Inzicht is essentieel voor een financieel vrij toekomst. Eigenlijk is het het heel simpel: Hoe meer inzicht je in je inkomen, uitgaven en investering hebt, des de betere keuzes je kan maken.

Om deze reden ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met een complete excelsheet te ontwikkelen waarbij ik al mijn financiele zaken kon regelen. Met idee om eerst inzicht te creëeren en vervolgens doelen te stellen kan je naar een financieel vrij toekomst werken. En dit alles leverde mij het eerste maand al een besparing op van €241!

Creëer eerst inzicht in je inkomen en uitgaven. Hierna kan je starten met een begroting maken waarbij je direct geld gaat besparen! Vervolgens kan je maandelijks toesten of deze begroting werk. Met het geld wat je bespaart kan je extra sparen en inveseteren, dit kan je ook bijhouden in de Excelsheet!

Wouter
Eigenaar Succesmetgeld.nl
Nu geen €10,- maar slechts
€7,50

Beheer je complete inkomen, uitgaven en investeringen in deze complete Excelsheets!

  • 100% overzicht in al je financiën
  • Direct besparen door een passende begroting
  • Creeër inzicht in alle spontane uitgaven
  • Ga sparen en beleggen met een plan
  • Leer de 50,30,20 regel toepassen op je eigen budget
  • Zowel te beheren in Excel als in Google Spreadsheets
Bestel de Excelsheet!
Pinterest Facebook Instagram